Friday, 30 December 2011

Review: O.P.I. nagellak


Zoals jullie in mijn vorige post hebben kunnen lezen, heb ik O.P.I. nagellakjes gekregen voor kerstmis, namelijk de kleuren: Wocka Wocka!, Excuse Moi!, Designer... de Better! en Warm & Fozzie. Ik heb ze eigenlijk gelijk opgedaan, en nu, na een paar dagen heb ik besloten ze te reviewen!
Van links naar rechts: Warm & Fozzie, Designer... de Better! en Excuse Moi!
Over de kleuren van deze lakjes ben ik heel tevreden, alleen had ik gehoopt dat Designer... de Better! wat meer goud zou uitpakken, ik heb namelijk al genoeg zilveren nagellak. Wat wel jammer was dat dat je voor Excuse Moi! heel veel laagjes aan moest brengen voordat hij goed zat. Voor de andere twee maar 2 laagjes, het dekte heel snel.


Dit is Wocka Wocka!. Eerst leek hij me niet zo bijzonder, ik heb al genoeg rode nagellak. Maar, toen ik hem opdeed, werd ik blij verrast. Het is namelijk een hele mooie kleur, die al perfect dekt na 1 laagje! Hier was ik dus echt tevreden over.

Conclusie:
Over het algemeen ben ik heel blij met mijn lakjes, alleen Excuse Moi! vind ik minder. Ik zou hem misschien kunnen combineren, dat ik hem over een zwarte nagellak heen doe ofzo. Ze bleven aardig lang zitten, 3 dagen zonder topcoat, dat vind ik dus ook wel fijn. Het zijn dus echte aanraders, helaas best duur voor een prijs van €14. Dan heb je natuurlijk wel een groter potje dan dat ik heb.

7 comments:

 1. leuk! ik heb warmd and fozzie ook, die kleur is zo bijzonder he! prachtig <33

  ReplyDelete
 2. Mooi, ik vind alleen de mini opi lakjes niet zo fyn! xx

  ReplyDelete
 3. Ik heb geen mini's van OPI. Maar vind ze wel leuk.
  Glitter is niet zo mijn ding, dus dat zou ik niet snel kopen :)

  ReplyDelete
 4. wauw, wat een leuke kleurtjes, vooral de Excuse moi!
  xxx

  ReplyDelete
 5. Mooie kleurtjes! Ik heb zelf 2 OPI lakjes. Maar dan wel de grote versies. 'Mad as a hatter' en 'Black cherry chutney' die laatste is mijn all time favorite! hij blijft super lang zitten.

  ReplyDelete
 6. Leuk hoor:)
  x Leila in Wonderland

  ReplyDelete

Thanks for reading my blog, i'd like it if you'd leave a comment!