Saturday, 17 December 2011

Way too expensive

Zoals jullie misschien al in mijn vorige post hebben kunnen lezen, heb ik besloten om in het nederlands te gaan bloggen. Dit is makkelijker voor mij, en misschien ook wel voor jullie, de nederlandse lezers. Voor mijn eerste post in het nederlands, ga ik het hebben over producten die laatst zijn uitgebracht door merken, die misschien iets te duur zijn voor wat het is...
At first, een Vogue handdoek. Prijs: $450,-. En dat voor een handdoek, waar je op ligt op het strand, waar je je mee afdroogt? Het enige bijzondere wat deze handdoek heeft, is dat de cover van 15 juli 1926 er op staat... Achja, het zal vast een leuk hebbedingetje voor mensen met te veel geld zijn right?


Deze Jimmy Choo Coffee cup holder is al weer een tijdje uit, voor de prijs van $165. En wat heb je dan? Iets wat je om je koffie beker kan doen.. Het ziet er wel leuk uit moet ik zeggen.Maar, het kan nog gekker! Na de Jimmy Choo coffee cup holder, hebben we nu ook een Hermes coffee cup holder! Voor een kleine $250... Het is maar wat je er voor over wilt hebben right?

Dat je voor een prachtige jurk, tas, of schoenen veel geld wilt betalen, oké. Dat snap ik nog wel, maar waarom je aan deze dingen honderden dollars wil uitgeven? Ik vind het maar onzin eigenlijk, en jij?

3 comments:

  1. Als je vaak koffie drinkt is zo'n coffee cup holder misschien wel handig. Maar het zou voor mij echt iets zijn dat ik zoiets vergeet om er af te halen en het weggooi.

    ReplyDelete
  2. Wat fijn dat je in het Nederlands gaat bloggen! Wat een dure dingen, maar zo leuk! :)

    ReplyDelete
  3. Ik vind het fijn dat je in het nederlands door gaat. Echt leuk om te lezen dit.. Jammer dat het zo duur is..

    ReplyDelete

Thanks for reading my blog, i'd like it if you'd leave a comment!